Motel Dania

 

Motel Dania er smukt placeret midt i Dania området. Motellet tårn er let genkendeligt når du kommer ned mod havnen. Fællesfaciliteterne indeholder køkken og spisebord, stue i bunden af tårnet, ekstra område med borde og stole. Der er ikke servering af mad på Motellet

Motel Dania er en integreret del af området Dania - ét af Danmarks mest storslåede områder, hvor erhvervs- og boligbyggeri smelter sammen i skøn forening direkte til den smukke Mariager Fjord - og med det naturskønne Himmerland lige i baghaven.

Mange af vore gæster oplever kontrasten i, at der i så aktivt et erhvervsområde ikke er den industristøj, som man ofte oplever andre steder. Stilheden og den gode jyske gæstfrihed får enhver tanke om stress og jag til at fortage sig i samme øjeblik, bildøren smækker og man frit trækker vejret og nyder duften af natur og hav.

Vi er rigtig glade for de mange positive tilkendegivelser, vi læser i motellets gæstebog - og glæder os, når nye besøgende har reference til tidligere gæster.

Vi håber og tror, vores begejstring for Dania bliver din, og vi glæder os til at byde dig velkommen specielt her på Motel Dania. Mobil nr. til Motel Dania - 24 49 89 10